FESTIVAL PREPPING | MYSTERYLAND

dus: volgende week is het zover! ik ga een dagje naar mysteryland.

door euro-technische redenen ga ik maar 1 dagje, dus heb ik voor de zondag gekozen; ik noem netsky, knife party, miss melera, onze joost van bellen, en achja…. genoeg om te gaan zien!

ik bid voor mooi weer; want festivallen en mooi weer, die twee horen bij elkaar. ook ben ik bezig met een pakje te verzinnen voor die dag…..

bananabron: pinterest

en wat ik ook leuk vind is om mezelf te buiten te gaan aan lichaamsversiering: schmink, sieraden, glitters… helaas zijn de glitters op mijn laatste festival (#dour2015) verloren gegaan, dus zal ik van de week eens even nieuwe moeten gaan halen. 

e2bfb7730809a245db6d968c1e711cea

28f7cccecd51aee1922bcf3b9cb2e67f

beeld: pinterest

jaaa, zo mooi.

anyways, ik heb gewoon veel zin om even een dagje te kunnen ravotten.
wat ik meeneem?

– glitters
– water
– mijn fanny pack (check vooral even mijn after-report, hij is echt te mooi)
– vochtige doekjes
– een lekker brilletje
– mijn knappe vriend.

 

nogmaals, rond volgende week dinsdag kunnen jullie mijn mysteryland-festivalreport lezen (ik help jullie wel herinneren), voor nu ga ik nog even aan mijn outfit werken en een hoop gekkigheid bij elkaar zoeken.

XOXO, daphny

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge